ProBetting.Tips este un site de pariuri care oferă zilnic informații și analize din fotbal. ProBetting.Tips nu oferă și nu organizează jocuri de noroc online.

Bannerele prezentate în cadrul site-ului ProBetting.Tips au rol informativ, nu sunt generatoare de profit și nu fac parte din cadrul vreunui contract de afiliere.

Informatiile prezentate pe acest site au un caracter pur informativ. Chiar dacă ne dam silința sa oferim mereu informații corecte și curente, este posibil ca uneori sa apară diferite erori.

ProBetting.Tips nu poate fi considerat răspunzător pentru pagube și daune de orice fel produse cititorilor prin informații sau acces oferit despre/la terți și/sau parteneri, promotori sau colaboratori.

Este interzisa reproducerea în orice scop, fără acord în scris prealabil, a materialelor publicate pe acest site.

Acest website folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiența mult mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Accesarea în continuare presupune acceptul dumneavoastră în acest sens.

ProBetting.Tips își rezerva dreptul de a acționa în baza legii împotriva celor care încalcă prevederile acestea, inclusiv dar fără a se limita la alte prevederi specifice legii drepturilor de autor.

ProBetting.Tips nu retransmite în direct sau înregistrat evenimente sportive, articolele prezente care conțin astfel de materiale conțin doar linkuri sau alte aplicații care duc către alte siteuri de acest profil, responsabilitatea asupra conținutului preluat revine în totalitate terțelor parți menționate!

Accesarea și utilizarea siteului ProBetting.Tips reprezinta acordul utilizatorului în privința acestor prevederi. Pariați responsabil și doar bugetul pe care vi-l puteți permite.